Campanii Adwords si PPC

Google Ads

Pentru ca site-ul tau sa se claseze in topul Google pentru cele mai importante interogari de cautare, dureaza de obicei luni, daca nu ani.
Google Ads este o modalitate fantastica de a-ti pozitiona imediat afacerea in fruntea rezultatelor cautarii.

Google Ads
Generam trafic si venituri

Google Ads este adesea o prioritate maxima.

Aproape 65% din toate companiile mici si mijlocii folosesc Google Ads pentru a-si sustine afacerea. Trebuie sa urci în acest tren, altfel risti sa pierzi în fata concurentilor.

Google Ads este unul dintre cele mai bune instrumente pentru generarea de potentiali clienti. Daca campaniile tale sunt configurate corect, acestea trimit potentiali clienti extrem de directionati catre site-ul tau, formularul de înscriere sau catre o alta tinta.

Pentru companiile cu obiective de crestere ambitioase, o campanie profitabila Google Ads este adesea o prioritate maxima. Utilizarea unei agentii Google Ads pentru afacerea dvs. este o modalitate eficienta de a valorifica una dintre cele mai puternice platforme de marketing digital.

Trafic targetat si generare conversii

De ce Google Ads?

Brand 1

Vizibilitate a Brandului

Google Ads iti permite sa-ti promovezi brandul in randul unui public extins, ceea ce poate contribui la consolidarea notorietatii brandului tau.

Targetare

Targetare Precisa a Publicului

Poti ajunge la publicul potrivit, in functie de interese, demografie si comportament, ceea ce optimizeaza sansele de a ajunge la potentiali clienti interesati.

Trafic de Calitate

Rezultate Masurabile si Analiza Avansata

Google Ads ofera un set complex de instrumente analitice, care iti permit sa masori rezultatele in timp real si sa ajustezi strategia pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile.

Buget

Control Total al Bugetului

Ai posibilitatea de a gestiona bugetul in mod flexibil si de a ajusta cheltuielile in functie de performanta campaniilor, ceea ce iti ofera un control mai precis asupra investitiilor tale publicitare.

Filtre produse icon

Flexibilitate si Personalizare

Google Ads iti permite sa personalizezi si sa ajustezi rapid campaniile in functie de schimbarile de pe piata sau de nevoile publicului tau, oferindu-ti astfel o flexibilitate semnificativa.

Viteza de Incarcare Optimizata icon

Rezultate Rapide si Trafic Imediat

Poti obtine rezultate rapide si trafic imediat catre site-ul tau, ceea ce este crucial pentru a-ti creste prezenta online intr-un interval de timp mai scurt.

Daca iti doresti o crestere semnificativa a afacerii tale in mediul digital, serviciile noastre Google Ads sunt solutia perfecta.

Contacteaza-ne astazi pentru a incepe sa cresti in mediul digital.

Managementul campaniilor PPC

Cum lucram?

Cercetare si Analiza de Cuvinte Cheie

Cercetare si Selectare a Cuvintelor Cheie

Identificam cuvintele cheie relevante pentru afacerea ta si publicul tau tinta pentru a orienta eficient campaniile tale.

Mentenanta si Suport icon

Structurare Corespunzatoare a Contului

Creeaza o structura de cont bine organizata, grupand cuvintele cheie relevante in campanii si grupuri de anunturi pentru o gestionare mai eficienta.

Creare de Continut

Cream de Anunturi Atractive si Relevante

Elaboram anunturi captivante si relevante, care sa atraga atentia utilizatorilor si sa ii indrume catre actiuni specifice, precum vizitarea site-ului sau finalizarea unei achizitii.

Demo si Testare icon

Landing Page-uri Optimizate pentru Conversii

Ne asiguram ca paginile de destinatie sunt optimizate pentru a corespunde cu mesajul si oferta din anunturile tale, incurajand utilizatorii sa intreprinda actiuni specifice.

Lansare icon

Monitorizare si Analiza Continua a Performantei

Urmarim cu atentie metricile relevante si analizeaza rezultatele pentru a identifica oportunitati de imbunatatire si pentru a optimiza continuu campaniile tale.

Brief 2 icon

Raportare si Comunicare Eficienta a Performantei

Realizam rapoarte periodice si comunica rezultatele campaniilor intr-un mod clar si concis, astfel incat sa putem lua decizii informate pentru imbunatatirea continua a strategiei tale Google Ads.

contacteaza-ne

Ai nevoie de o oferta rapida?

Daca iti place ceea ce facem si crezi ca putea lucra impreuna, ia legatura cu noi. Vom raspunde rapid.

Prin trimiterea formularului sunt de acord cu

contact webdesign 1