Agentie Web Design

Termeni si Conditii

Pentru utilizarea site-ului www.designpixel.ro este necesara citirea si acceptarea in totalitate a acestor termeni si conditii. Vizitarea in continuare a acestui site presupune acceptarea integrala a acestor termeni si conditii de utilizare a site-ului www.designpixel.ro

Continutul website-lui www.designpixel.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Power Data Center SRL, denumit in continuare designpixel.ro.

Toate materialele (incluzand, fara limitari, toate articolele, textele, imaginile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al designpixel.ro.

Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului www.designpixel.ro.

Cu toate acestea, este posibila descarcarea sau copierea materialelor specifice disponibile in acest sens. Fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale, utilizarea lor in scopuri comerciale fara acordul Power Data Center SRL, respectiv designpixel.ro este strict interzisa.

Pentru orice intrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteti contacta la contact@designpixel.ro.

Pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor si pentru a obtine date referitoare la accesul pe site-ul nostru, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi e-mail-ul si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a transmite alte informatii despre serviciile institutiei noastre, dar pot fi folosite in scopuri statistice.

Power Data Center SRL, respectiv designpixel.ro se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nu vor fi transmise catre terti niciun fel de informatii cu caracter personal, exceptie facand tertii parteneri care asigura buna functionare a acestui site sau a serviciilor de marketing furnizate, dar care isi asuma corect si complet obligatia de confidentialitate ce le incumba, in baza contractelor intre profesionisti existente.

Pot fi furnizate catre terte persoane atat informatii de ordin general, de ex.: trafic pe site, cat si alte informatii statistice care nu contin date cu caracter personal.

Acest site utilizeaza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, si informatii despre traficul realizat pe site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate prin intermediul site-ului de catre Power Data Center SRL, respectiv designpixel.ro au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor sale.